De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

God de Trooster en Genezer van ons lichaam en ziel

ForumGebed

26 – 35 van 35    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie

 • 18 oktober

 • 18 oktober

  😢Ontroerend telkens weer. Ik zou het graag doorsturen naar mijn dochter, omdat haar dochter van 7 ook in een rolstoel zit en niet kan lopen.

 • 18 oktober

  Fantastisch, hier heb ik geen woorden voor. Praise the Lord.

 • 18 oktober

  JANE993 schreef:

  😢Ontroerend telkens weer. Ik zou het graag doorsturen naar mijn dochter, omdat haar dochter van 7 ook in een rolstoel zit en niet kan lopen.

  Ohh Jane het spijt me zo om het lezen..Ik dacht bij het plaatsen van: Kijk wat voor mooie dingen God som doet..Nu ik je reactie lees stemt het mij ook wat verdrietig:-(

 • 18 oktober

  Ach geeft niet Richard, ik kijk zelf graag naar filmpjes waarin Genezing voorkomt en bij zo`n jong iemand dan denk ik direct aan m`n kleindochter, maar inderdaad goed te zien wat een grote dingen God nog steeds doet:-)

  Ik blijf hopen dat zij ooit zal mogen lopen, gebed is krachtig !!

 • 18 oktober

  Dat zou zo mooi zijn Jane, ik hoop het ook hoor.

 • GODSGIRL510

  24 november

  Mooi geschreven, ik ben het er zeker mee eens. Graag vraag ik jullie gebed voor mijn oma, zij is alleen als baby gedoopt en over de Heilige Geest word nooit gesproken laat staan dat God echt de ruimte krijgt om iets te doen. Ja, ze zijn gelovig ik ben zo ook opgevoed, maar ik zeg altijd: opgevoed met religie, ik heb nu relatie. Ik kreeg het van God op mijn hart om mijn oma hierover te vertellen nu ze in het ziekenhuis ligt. Er is een vermoeden van kanker. Ik wil jullie graag vragen om mee te bidden ik weet zo zeker dat God kan en wil genezen. Ik weet ook dat er meer nodig is; een confrontatie met de waarheid. Zelf heb ik 3 weken terug een zwaar ongeluk gehad, dankbaar ben ik nu herstellende maar ik kan niet bij haar langsgaan. Graag jullie gebed ook op herstel in haar relatie met God, dat het echt een persoonlijke relatie mag worden!! Bedankt lieve mensen.

 • BERT970

  24 november

  Zuster Godsgirl!

  Ik heb een heel poosje getwijfeld om hier te reageren maar ben tot de conclusie gekomen dat toch te doen! Allereerst veel sterkte in alle moeiten en noden! Maar idd. bij God mogen we altijd terecht met onze noden, pijnen en problemen maar ook vreugde en blijdschap mogen we Hem melden!

  Wat mij echter nogal trof is datgene wat jij schrijft betreffende je doop en wat je ouders je vertelde over de Heilige Geest! Het raakte mij! Ging jij dan in je jeugdjaren ook naar de kerkdienst? En zo ja, hoorde jij daar dan nooit over de Heilige Geest preken? Zo niet dan is het inderdaad met name ook aan je ouders om jou daar over te vertellen!

  Ik ben ook als baby gedoopt en ben met de Bijbel in huisgezin en Gods gezin, de kerk, opgegroeid! En we kregen catechesatie wat gegeven wordt om je op te bouwen in het geloof in God! Een extra uitleg, onderwijs puttend uit Gods Woord! En juist dan , in die tijd van groter, volwassen worden, gaat ook je geloof handen en voeten krijgen! En in onze soort kerk, die behoort tot de reformatorische, is het dan de bedoeling dat je na de "gewone" catechesatie ook de zgn. belijdeniscathechesatie gaat volgen. Meestal doe je dan na een jaar belijdenis in de kerk. Bij ons gebeurt dat meestal met Pinksteren. Nu zien wij die belijdenis ook als een amen op je doop. Je zegt dan Ja tegen God; " Ja, ik kies voor U en ik zeg amen op het feit dat U mij al tot Vader wilde zijn van mijn geboorte af! (Al voor de geboorte eigenlijk want God wist waar en wanneer ik ter wereld zou komen!) God reikte in die doop al Zijn Handen naar mij uit! Hij wilde zich toen reeds over mij ontfermen.Mijn Vader zijn en in Jezus, mijn Verlosser! Ik weet dat hier heel veel op aan te merken valt maar dat valt op andere dingen ook! De laatste tijd heb ik juist ook diensten meegemaakt die van een veel evangelischere richting zijn, o.a de Levende Steen in Spijkenisse maar mij viel het op dat ik vaak werd "bestempeld" als een soort "2e rangs Christen" omdat ik niet ben ondergedompeld! Jammer vind ik dat dan dat we als Christenen elkaar daar zo in gaan aanvallen en erger nog, gaan afvallen! Vroeger werd daar het woord verketteren voor gebruikt! Ik ga mij nu niet als"ketter" zien want dat zou betekenen dat alle mensen uit de Reformatirische kerken "ketters zouden zijn! We moeten mijns inziens toch wel inzien dat dit straks bij de Hemelpoort ook niet gevraagd zal gaan worden, namelijk;  "Ben jij wel ondergedompeld"? Wel: "Heb jij mij, Jezus,lief en nodig"? Ben jij gewassen in Zijn Bloed, dat reinigt van alle zonden"? Daar wijst ook dat water van de doop heen!! En of dat nu gesprenkeld of ondergedompeld is het gaat in principe om de vertolking/het beeld/het symbool van dat water dat het Bloed van Het Lam aanduidt!! Zo jammer als dat hier dan zoveel twist en onenigheid over moet zijn!! Zou God daar niet om treuren!? Dat Zijn Kinderen hierover redetwisten??

  Sorry voor dit lange stuk maar dat lukt mij niet om dat nu even kort en bondig neer te schrijven! En de reden dat ik het niet alleen per mail naar Godsgirl stuur moge duidelijk zijn.Omdat  ik voor iedereen , evangelisch of reformatorisch of welke richting dan ook dit te berde wil brengen! Ik wil ook nog er aan toevoegen dat ook ouders hun plicht en roeping hebben om hun kinderen in de vreze van God moeten opvoeden. Her doopformulier binnen onze kerk zegt dat zo: " De ouders van dit kind zullen dat kind/hun kinderen hiervan (Gods Woord/de voorzeide leer) breder ( =verder) onderwijzen!! Dus ouderplicht, niet zomaar vrijblijvend!

 • CLEJO670

  12 maart

  Niemand op deze aarde bepaald wanneer het ons einde is. Ik heb al zo vaak tegen over dokters gezeten die mij  vertelden dat ik nog maar drie maanden had. Dan begon ik te lachen en vertelde ze dat alleen Jeshuwa dat kon bepalen. Dan keken ze me aan en dachten die man is gek. Maar tien jaar later  ben ik er nog steeds. Jeshuwa vind dat ik een taak heb. Niemand neemt leven hier op aarde, er is er maar één die bepaald wanneer onze tijd is gekomen.

 • PIET361

  15 maart

  Zo is het Clejo!  55 jaar geleden zei een Specialist dat ik in een rolstoel terecht zou komen, ik ben nu 84 en ik zit er nog steeds niet in! Prijs de Heer!

26 – 35 van 35    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie