De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Wanneer mag je aan de ander vragen of ze met je willen daten?

ForumSingles en relaties

51 – 57 van 57    Ga naar pagina:  Vorige  1  2  3Plaats reactie

 • BOUKJE461

  3 maart

  contact moet toch groeien, ook na een belcontact of ontmoeting toch om te ontdekken of de klik er echt is en blijft en je meer en meer na elkaar toe komt.

  En met mailen alleen krijg je toch nooit echt een goed beeld van de ander dus ja Sander na een week een volgende stap....

 • 3 maart

  Ik heb ook een echtpaar gekend waarvan de vrouw een gelovige Pinksterzuster was en haar man was totaal ongelovig. Maar ze zaten daar beiden niet over in. Want zei zij, in de bijbel staat dat als een partner van een echtpaar ongelovig is, deze geheiligd is in de gelovige partner. Waar het staat weet ik niet, maar misschien is er iemand onder jullie die zo in de bijbel thuis is, dat ie weet waar het staat?

 • BOUKJE461

  3 maart

  Piet we zijn met dit onderwerp ( ongelovige partner) over gegaan naar de topic die daar al over was: gelovige/ ongelovige partner. Anders zijn we te veel off topic. ;).

 • 3 maart

  Is dit dan een ander onderwerp? Ik kan het niet meer bijhouden hoor! Ik hou d'r wel weer mee op.

 • BOUKJE461

  3 maart

  Nee Piet dit gaat over wanner je iemand voor date mag vragen, maar daar ging de discussie verder op gelovig en ongelovige partner...... deze is naar juiste topic verplaatst ( die al bestond). Topic gelovige/ ongelovige partner.....

 • 15 maart

  Initiatief nemen is goed of dit nu door de man of de vrouw op de rails wordt gezet  "mits er ruimte blijft" voor de andere partij "om ook daadwerkelijk te kunnen/mogen mee participeren (cq keuze vrijheid is), zodat het hele ontmoetingsgebeuren naar behoren .en. "met alle respect voor elkaars gedachtegoed e/o inzichten" daadwerkelijk goed kan verlopen.

 • Vrijdag om 9:24 uur

  Mooi gezegd, Bettie. <3

51 – 57 van 57    Ga naar pagina:  Vorige  1  2  3Plaats reactie