De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Volharden in het geloof

ForumChristelijk leven

26 – 40 van 40    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie

 • 26 december

  Mooi om naar deze sterke/krachtige vrouw te luisteren....<3

  FRANCISCA289 schreef:

  Ik neem aan dat je deze bedoeld Boukje :-) Dit is nog veel mooier dan alleen lezen.
  Hier vertelt Corrie ten Boom het persoonlijk. Het is Nederlands ondertitelt. :-)youtu.be/H9pT-H2-SjE

 • 29 januari

  Ik heb soms van die dagen dat ik mij absoluut geen raad weet met mijzelf. Wanneer ik kijk en denk aan de situaties in mijn leven, de keuzes die ik moet maken, dingen die mij overkomen waar ik geen grip op heb, mijn gevoelens, mijn gedachten.... dan maakt het mij rusteloos.
  Maar ipv mijn ogen en hart op die dingen te richten, richt ik mijn hart en gedachten op Jezus, ik bid en lees Zijn Woord (de bijbel) en denk aan mijn leven dat achter mij ligt en wat Hij allemaal voor mij gedaan heeft (en nog steeds doet) Hoe Hij mij in alle dingen de wijsheid en kracht gegeven heeft.
  Dan word ik weer vrolijk en gaan mijn zorgen weg want ik mag weten in Wie mijn leven rust. Alles is in Zijn almachtige hand .

  www.mupload.nl/img/ofcyyfn.jpg

 • MARGRIET124

  29 januari

  That's the way of the Lord <3:-D

 • 29 januari

  Francisca

  :up:<3:up:

 • 29 januari

  Francisca

  ♥️

 • PETRA266

  29 januari

  <3 mooi bescgreven fransisca

 • BERT970

  10 februari

  I.p.v. op de kletsverhalentopuc dacht ik deze indringende film maar hier te plaatsen! Wie volharden zal tot het einde die zal zalig word3n!!!

 • 19 februari

  Soms kunnen er stormen in ons leven komen (problemen, ziekten, angst, twijfels, verdriet) en wanneer wij onze aandacht daarop blijven richten, dan zinken we langzamerhand. Jezus wil ons leren met deze stormen om te gaan, Hij roept ons in alle liefde, strekt Zijn hand naar ons uit. Wanneer wij gehoor geven en alleen op Hem zien en van Hem leren, dan leren wij te lopen op het water, dan hebben de stormen geen invloed meer op ons leven, dan worden wij niet meer meegesleurt met de wind en de hoge golven  maar blijven wij kalm omdat we weten dat Hij alles onder controle heeft.
  Je kunt dit lezen in Mattheus 14: 22-33. In ons leven krijgen we vaker te maken met allerlei stormen (windrkracht 8, tornado's, orkanen enz) en Jezus leert ons met elke storm omgaan. Dat gaat niet in 1 dag maar het is een proces. Blijf op Jezus zien en niet op je storm 🙏

  www.mupload.nl/img/5fszvr3k.jpg

  19 februari gewijzigd door FRANCISCA289

 • NATHALIE158

  19 februari

  Zo waar Francisca. We moeten onszelf voortdurend herinneren dat we gered zijn uit genade en niet om wat we kunnen of zelfs om wie we zijn. Ons Here had ons eerst lief opdat wij ook kunnen liefhebben. Al spreken omstandigheden anders, lijkt het een puinhoop of een hoge berg, Jezus heeft deze overwonnen, is opgestaan uit de dood en wij mogen in zijn overwinning delen. Wat geweldig toch?! Dood waar is uw prikkel?! Wij zijn Gods kinderen en overwinnaars in Jezus. En wij hoeven niets dan Hem te volgen want Hij heeft het 2000 jaren geleden al volbracht en onze weg voorbereid. Zing en dank de Heer! Dan vliedt de boze en kunnen we weer focussen op Jezus en onze liefhebbende Vader❤️💞💗

 • Dinsdag om 11:05 uur

  Als iets heel waardevol voor je is dan verberg je het niet maar kan iedereen het zien.
  Hecht je veel waarde aan rijkdom en materialistische dingen, dan zal je hard werken om alles te kunnen kopen wat je hart begeert en ziet men de luxe en rijkdom in je leven. Hecht je veel waarde aan je uiterlijk, dan zal je er alles aan doen om er zo mooi mogelijk uit te zien. En zo zijn er nog veel meer dingen die waardevol kunnen zijn voor je. Maar ooit komt er een dag dat je bewust wordt dat deze dingen vergankelijk zijn en uiteindelijk de liefde het enige is dat waarlijk telt. Liefde is niet te koop, het is een weloverwogen keuze die je maakt. Je kunt nog zo veel luxe hebben, er nog zo mooi uitzien, en toch eenzaam voelen in je hart want al die dingen zijn een tijdelijk genot. Ik heb deze dingen zelf mogen ondervinden. In mijn verleden kende ik tijden van rijkdom maar ook tijden dat ik helemaal niets had (toen leefde ik op straat) en tijden waarin het net voldoende was.

  Vanaf God in mijn leven is ken ik alleen nog maar overvloed, al had ik niets, toch had ik omdat God ervoor zorgde (en nog steeds). In Hem ben ik rijk en kom ik niets tekort. Mijn schat is Gods Woord.
  Want Zijn Woord veranderd mij elke dag opnieuw en vult mij met Zijn liefde. Hij is mijn treasure.
  Het doet mij denken aan de volgende teksten in de bijbel:

  Mattheüs 6:
  19.Vergadert u geen schatten op de aarde, waar ze de mot en de roest verderft, en waar de dieven doorgraven en stelen;
  20.Maar vergadert u schatten in den hemel, waar ze noch mot noch roest verderft, en waar de dieven niet doorgraven noch stelen;
  21.Want waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn.

  www.mupload.nl/img/tav29hmnxv.jpg

 • NATASCHA934

  Dinsdag om 11:41 uur

  Mooi en waar Francisca<3 en daar heb ik gisteren toevallig (ik geloof niet in toeval, wel dat het je toevalt) een programma over gezien bij Fam.7, dat ging ook over de afgoden in je leven. Heel goed en leerzaam was het.

 • Dinsdag om 19:55 uur

  Apart :-) Niet gezien, nu ik terug kan kijken via de site, kijk ik andere dingen :-)

 • NATASCHA934

  Dinsdag om 20:21 uur

  Hoezo apart dan? :)
  Ik vind het soms lastig kiezen, zoveel goede programma's.:up:

 • Woensdag om 9:24 uur

  Lucas 18:27
  Jezus zei: 'Wat bij de mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God.'

  www.mupload.nl/img/gum8s3zpeq57.jpg

 • Woensdag om 9:40 uur

  @Francisca

  Amen🙏

26 – 40 van 40    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie