De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Volharden in het geloof

ForumChristelijk leven

26 – 34 van 34    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie

 • 26 december

  Mooi om naar deze sterke/krachtige vrouw te luisteren....<3

  FRANCISCA289 schreef:

  Ik neem aan dat je deze bedoeld Boukje :-) Dit is nog veel mooier dan alleen lezen.
  Hier vertelt Corrie ten Boom het persoonlijk. Het is Nederlands ondertitelt. :-)youtu.be/H9pT-H2-SjE

 • 29 januari

  Ik heb soms van die dagen dat ik mij absoluut geen raad weet met mijzelf. Wanneer ik kijk en denk aan de situaties in mijn leven, de keuzes die ik moet maken, dingen die mij overkomen waar ik geen grip op heb, mijn gevoelens, mijn gedachten.... dan maakt het mij rusteloos.
  Maar ipv mijn ogen en hart op die dingen te richten, richt ik mijn hart en gedachten op Jezus, ik bid en lees Zijn Woord (de bijbel) en denk aan mijn leven dat achter mij ligt en wat Hij allemaal voor mij gedaan heeft (en nog steeds doet) Hoe Hij mij in alle dingen de wijsheid en kracht gegeven heeft.
  Dan word ik weer vrolijk en gaan mijn zorgen weg want ik mag weten in Wie mijn leven rust. Alles is in Zijn almachtige hand .

  www.mupload.nl/img/ofcyyfn.jpg

 • 29 januari

  That's the way of the Lord <3:-D

 • 29 januari

  Francisca

  :up:<3:up:

 • 29 januari

  Francisca

  ♥️

 • PETRA266

  29 januari

  <3 mooi bescgreven fransisca

 • 10 februari

  I.p.v. op de kletsverhalentopuc dacht ik deze indringende film maar hier te plaatsen! Wie volharden zal tot het einde die zal zalig word3n!!!

 • Dinsdag om 10:08 uur

  Soms kunnen er stormen in ons leven komen (problemen, ziekten, angst, twijfels, verdriet) en wanneer wij onze aandacht daarop blijven richten, dan zinken we langzamerhand. Jezus wil ons leren met deze stormen om te gaan, Hij roept ons in alle liefde, strekt Zijn hand naar ons uit. Wanneer wij gehoor geven en alleen op Hem zien en van Hem leren, dan leren wij te lopen op het water, dan hebben de stormen geen invloed meer op ons leven, dan worden wij niet meer meegesleurt met de wind en de hoge golven  maar blijven wij kalm omdat we weten dat Hij alles onder controle heeft.
  Je kunt dit lezen in Mattheus 14: 22-33. In ons leven krijgen we vaker te maken met allerlei stormen (windrkracht 8, tornado's, orkanen enz) en Jezus leert ons met elke storm omgaan. Dat gaat niet in 1 dag maar het is een proces. Blijf op Jezus zien en niet op je storm 🙏

  www.mupload.nl/img/5fszvr3k.jpg

  Dinsdag om 10:12 uur gewijzigd door FRANCISCA289

 • Dinsdag om 14:40 uur

  Zo waar Francisca. We moeten onszelf voortdurend herinneren dat we gered zijn uit genade en niet om wat we kunnen of zelfs om wie we zijn. Ons Here had ons eerst lief opdat wij ook kunnen liefhebben. Al spreken omstandigheden anders, lijkt het een puinhoop of een hoge berg, Jezus heeft deze overwonnen, is opgestaan uit de dood en wij mogen in zijn overwinning delen. Wat geweldig toch?! Dood waar is uw prikkel?! Wij zijn Gods kinderen en overwinnaars in Jezus. En wij hoeven niets dan Hem te volgen want Hij heeft het 2000 jaren geleden al volbracht en onze weg voorbereid. Zing en dank de Heer! Dan vliedt de boze en kunnen we weer focussen op Jezus en onze liefhebbende Vader❤️💞💗

26 – 34 van 34    Ga naar pagina:  Vorige  1  2Plaats reactie