De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Mannen, waarom geen berichtje terug?

ForumOver SamenChristen

1 – 25 van 164    Ga naar pagina:  1  2  3 ... 7  Volgende Plaats reactie

 • BERBERIS853

  22 oktober 2015

  Ja ik trek stoute schoenen aan , als teminste dit erop

  blijft staan. Met een paar , in dit geval dames,  hadden we het er over

  dat die mannen zo weinig of niet REAGEREN.

  Er worden je een mail of lof gegeven of knipoog die niet altijd  fleurt betekend.

  Maar zelde reageren de mannen er niet op.

  Ik kreeg eens een boos mailtje dat hij al iemand had en niet lastig gevallen wil worden .Ik heb wat uit gelegd en werd het sorry.

  Maar waarom reageren die mannen niet , een praatje kan toch altijd wel gewoon als vrienden kun je toch ook mailen. Als je alleen je krampachtig een schoonheid vanbuiten zoeket die kleur  ogen haren enz. kan leuk zijn die gevonden te hebben en niemand toelaten. Maar als je haar/hem dan echt ziet dan is de binnenkant niet zo mooi als de buiten kant.

  Maak hiet plezier , oprecht, eerlijk. Gewoon vrienden van daaruit kun je de ware misschien tegen komen.

  Wie weet.:-*

 • NIMRE580

  22 oktober 2015

  Op een datingsite zullen er toch altijd veel mensen zijn die uitsluitend aanwezig zijn om te daten, Berberis. Mannen zijn vaak doelgerichter dan vrouwen. Zijn vaak druk  en niet bezig met  praten over koetjes en kalfjes. En dat mag, natuurlijk. Waarschijnlijk lezen die dit berichtje ook niet want ze zijn  ook niet aktief op het forum.

  Sommige mensen zijn hier daarnaast ook voor de gezelligheid en gewoon om wat contact te hebben met andere christenen, maar ik denk dat die in de  minderheid zijn.

 • SANDRA781

  22 oktober 2015

  Voor heel veel mensen is het wel een drempel om op een forum te reageren. En het is ook nog eens openbaar, dus iedereen kan lezen wat je geschreven hebt. Bovendien is het een datingsite zoals Nimre al zegt, dus de meeste mensen zijn gericht op het vinden van een partner.

  Dus het is heel logisch dat er weinig reacties komen. En mannen vinden het waarschijnlijk niet zo interessant om deel te nemen aan een forum.

 • 22 oktober 2015

  Heel goed hoor Sandra. De drempel kan inderdaad heel hoog zijn, en niet ieder mens is gelijk, en even vrijmoedig in het uiten. Er zijn uitzonderingen, maar heel goed gezien, dat je erg goed door hebt dat dit open is, en door iedereen gelezen kan worden. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk wat er gezegd word, want uit het hart...

  Groetjes,

  Linda

 • 22 oktober 2015

  Nou ik ben dan wel afgekeurt voor een vrouw hihi lol Maar ik als man krijg ook heel veel bezoekjes van vrouwen op mijn profiel : Maar ik krijg net als jij Berberis853 net zo weinig berichtjes : Dus wij kunnen elkaar de hand geven :

 • SANDRA781

  22 oktober 2015

  Ik zie nu pas dat het over iets heel anders gaat. Ik dacht dat het over het forum ging. Maar het gaat over reacties op je profiel.

  Dat antwoord laat ik inderdaad maar aan de mannen over! Ik ben ook benieuwd waar de reacties blijven.

 • NELLIE437

  22 oktober 2015

  Volgens mij gaat het er over : als je iemand een berichtje stuurt, dat je dan geen antwoord krijgt....

  Je hoeft niet altijd gelijk te antwoorden, maar een berichtje terug is wel zo netjes. Mannen én vrouwen ;-)

 • MOKUM195

  22 oktober 2015

  Ben het helemaal eens met Nelly!

 • NATASCHA934

  22 oktober 2015

  Deze post is op verzoek van de schrijver verwijderd

 • BERBERIS853

  24 oktober 2015

  Dat bedoel ik ook of vrouwen of mannen maar wij vrouwen praten over mannen want daar hebben we ervaring mee hahaha

 • NATASCHA934

  24 oktober 2015

  Deze post is op verzoek van de schrijver verwijderd

 • NATASCHA934

  24 oktober 2015

  Deze post is op verzoek van de schrijver verwijderd

  24 oktober 2015 gewijzigd door NATASCHA934

 • RON724

  25 oktober 2015

  Ok dan ...... hier is Harrie ..... maar niet heus ..... ik heb op verschillende dames gereageert 2 hebben iets teruggeschreven van de 6, dacht ik ..... het ging over hun inhoud profiel.

  Je kunt iemand toch wel een zin terug schrijven ...... dames.:-Z

 • KCY061

  26 oktober 2015

  [Verwijderd vanwege beledigend taalgebruik]

  Mannen zijn meer to the point en vrouwen 'rpmantischer' we gaan het zien

  Je kunt iemand toch wel een zin terug schrijven ...... dames.

  27 oktober 2015 gewijzigd door SAMENCHRISTEN

 • JEANINE786

  26 oktober 2015

  Nou @kcy met iets vriendelijkere woorden had je je punt ook duidelijk kunnen maken.

  Ik denk dat de toon van een mailtje ook belangrijk is. Als je puur uit interesse reageert zonder amoureuze bedoelingen kun je dit ook benoemen als je iemand de eerste keer aanschrijft. Feit blijft dat het hier wel een datingsite is en dat wij elkaar niet zien en alleen lezen. Het ontbreken van mimiek en lichaamstaal maakt vergissingen in interpretatie mogelijk. Het kan zijn dat een dame of heer hiervan terugschrikt en niet weet hoe te reageren.

  Ik mail altijd terug. Soms lang soms kort.

  Voordat mijn mailbox nu volstroomt. Ik heb op dit moment iemand ontmoet hier en wij zijn onderzoekende maar het ziet er veelbelovend uit.

 • NIMRE580

  26 oktober 2015

  Het zijn dus zowel de mannen als de vrouwen  die niet terug reageren en nee, ik snap daar ook niets van. Ik snap niet hoe je jezelf als een positief christen kunt omschrijven zonder de beleefdheid te hebben om even terug te reageren als iemand je een berichtje stuurt. Het is wel veelzeggend en wat mij betreft vallen ze dan ook gelijk door de mand.  Het maakt wel dingen duidelijk.

  Ik vermoed dat het ook wel onhandigheid is. Mensen zijn soms ook bang om de ander te kwetsen, weten er geen woorden voor en schrijven dan maar niks. Niet beseffend dat dat nog veel kwetsender is dan een beleefd berichtje dat je geen belangstelling  hebt.

  Ik zou graag meer achterliggende redenen willen weten van dit gedrag, maar ja... die mensen gaan dat ook niet uitleggen, natuurlijk... dus  we komen er nooit achter.

 • 26 oktober 2015

  Persoonlijk heb ik ook wel met bepaalde gevoelens geworsteld, en begreep vaak iets niet. Ik heb mocht ook in deze, op deze site, leren, dat het alles is zoals de Heere het wil. Van nature willen wij graag heersen over andere mensen, wat ook weer een gevolg is van onze diepe val in Adam. Maar ook nu mocht ik dieper leren: Door U, door U!

  Gode de eer!

  Liefs,

  Linda

 • 26 oktober 2015

  Alléén... hoort er nog bij, pardon! :-)

 • LEORA629

  26 oktober 2015

  Nou ik denk dat het bij beide geslachten gebeurd.

  Had laatst fijn contact met iemand zelfs date gehad,  echter toen bleek dat er geen click was van beide kanten. Alhoewel we goed over bepaalde onderwerpen konden praten. En hoewel deze echt op vriendschappelijke basis een date wilde, heb ik daarna niets meer vernomen. Dus het ging echt om meer.

  Ik vind het leuk om contact te leggen,  gewoon vriendschappelijk.

  Maar als de heren dat merken zijn ze vertrokken.

  KCY ik vind je best grof... en als het echt clickt is afstand geen issue. Ik vloog 7 uur in vliegtuig om naar mijn ex te gaan.

  Als liefde is voorbestemd dan vind je elkaar. Maar op straat lopen er ook tig mensen voorbij. Ze kijken je aan. Observeren en lopen door. Dat geeft niet ... so be it.

  Laten we niet gefrustreerd zitten hier

  Als we wanhopig zijn en gefrustreerd raken dat niemand reageert of dat het te lang duurt, dan is het misschien nog niet de tijd. Dan moeten we maar eens dichter naar Hem zodat Hij ons meer en meer kan vormen.

  En ach ik denk al zo ... dan blijf ik gewoon single. Komt ook goed .

  27 oktober 2015 gewijzigd door SAMENCHRISTEN

 • SANDRA781

  26 oktober 2015

  Het gebeurt inderdaad dus van beide kanten.

  Ik denk dat het belangrijk is dat als je iemand benadert, het ook voor beide kanten duidelijk moet zijn wat het doel is. Ik vind het belangrijk om met iemand meerdere keren gechat  of gemaild te hebben voordat ik iets afspreek.  Maar ik merk dat sommige mensen dat niet waarderen. Dan heeft zo iemand volgens mij ook geen zuivere bedoelingen denk ik.

  En er moet natuurlijk een klik zijn. Is die er niet, dan is het wel beleefd om iemand vriendelijk af te wijzen.

  Voor de rest net als Leora zegt, niet gefrusteerd raken als mensen niet reageren. Ik bedenk dan voor mezelf dat zo iemand blijkbaar niet voor mij bestemd is. De juiste persoon kom je vanzelf wel tegen op het juiste moment.

  26 oktober 2015 gewijzigd door SANDRA781

 • MARIONE174

  26 oktober 2015

  Ik neem altijd de beleefdheid om iets terug te schrijven. Dit met de gedachte dat ik ook op die manier behandeld zou willen worden.....  Wat u niet wilt dat u geschied, doe dat ook de ander niet....

  Wel heb ik me lelijk gebrand aan een date..... de chat en het sms-en waren zo mooi, warm, charmant en mooie diepgang. Voelde gewoon te mooi om waar te zijn. Maar die angst opzij gezet en een date afspraak gemaakt.  Wat een schrik en afknapper is dat geweest..... een heel andere man die ik daar ontmoette.... Totaal anders... (ik zal hier niet in details gaan.) maar wat een ongelofelijke afknapper...

  Ik dacht dat Christelijke mannen eerlijk zouden zijn.... zeker als dat zo in het profiel staat... en dat je niet op deze manier om de tuin wordt geleid.

  Ik zou bijna iedere vrouw willen waarschuwen..... maar weet dat dit niet kan en mag.... maar zo voelt het wel.

  Terugkomend op het topic.... ik krijg gelukkig wel regelmatig antwoord..... en ervaar dat ook als een zegen. En als ik niets hoor... dan is hij mijn aandacht ook niet waard..... (klinkt hoogmoedig, maar zo is het wel en dat geld voor een ieder die geen antwoord krijgt)  Aldus ikke.... LOL

 • SANDRA781

  26 oktober 2015

  Marione jij schrijft in je verhaal dat het voelde gewoon te mooi om waar te zijn. Dat heb ik dus ook een keer gehad. Het is niet tot een date gekomen, maar het bleek achteraf ook te mooi om waar te zijn. Die persoon deed zich heel christelijk voor, haalde teksten uit de bijbel aan, gaf zelf christelijke liederen door om naar te luisteren. Maar al die tijd bleef ik het gevoel houden dat er iets niet helemaal klopte. En achteraf was dat ook zo. Gelukkig kwam ik er uiteindelijk toch achter en heb dat contact stopgezet.

  Dus voortaan luister ik wel naar mijn gevoel en zodra ik voel dat het niet helemaal goed zit stop ik met het contact.

 • SAMENCHRISTEN

  26 oktober 2015

  Het is ieders goed recht om 'kieskeurig' te zijn. Maar een berichtje terug is wel zo beleefd. Daarom hameren we hier ook op, bijvoorbeeld middels de vermelding 'beantwoordt mail' in iemands profiel, en de dating tips. Toch blijft het de vaakst gehoorde klacht (van zowel mannen als vrouwen) bij ons op de redactie. Singles zijn bang elkaar pijn te doen met een afwijzing, en denken dat het beter is maar helemaal niet te reageren op een mailtje.

  Trouwens, onze ervaring is dat vrouwen ook kieskeurig kunnen zijn hoor. ;-)

  Dus, mannen (en vrouwen): neem dit topic ter harte. En stuur je zuster (broeder) in de Heer een mailtje terug. ;-)

 • 27 oktober 2015

  Helemaal mee een Samen Christen !!!!

  SAMENCHRISTEN schreef:

  Het is ieders goed recht om 'kieskeurig' te zijn. Maar een berichtje terug is wel zo beleefd. Daarom hameren we hier ook op, bijvoorbeeld middels de vermelding 'beantwoordt mail' in iemands profiel, en de dating tips. Toch blijft het de vaakst gehoorde klacht (van zowel mannen als vrouwen) bij ons op de redactie. Singles zijn bang elkaar pijn te doen met een afwijzing, en denken dat het beter is maar helemaal niet te reageren op een mailtje.

  Trouwens, onze ervaring is dat vrouwen ook kieskeurig kunnen zijn hoor. ;-)

  Dus, mannen (en vrouwen): neem dit topic ter harte. En stuur je zuster (broeder) in de Heer een mailtje terug. ;-)

 • EEKE866

  27 oktober 2015

  Ik ben het er mee eens dat er zowel mannen als vrouwen zijn die niet altijd reageren. Jammer genoeg reageren nu ook die mensen niet op dit forum. Dus bij deze de oproep: laat hier weten waarom. We kunnen er van leren! Persoonlijk wil ik ook graag weten waarom maar ik kan het wel snel naast me neer leggen. Dan is die persoon niet voor mij bestemd denk ik dan. Het zegt denk ik ook meer over die ander dan over jezelf.  Zelf antwoord ik in principe altijd op de mail. Soms een paar dagen later. Maar op een knipoog of lof heb ik niet altijd gereageerd. Waarom niet? Soms weet ik niet zo goed wat de ander wil met zo'n knipoog. Als ik niks met die ander wil dan knipoog ik toch gewoon niet terug? Maar er zit ook wel bij dat ik de ander niet wil kwetsen en gewoon niet weet hoe je dat op een goede manier zegt. Daarnaast heb ik me ook wel verbaasd over sommige mannen. Dan liggen de profielen zo ver uit elkaar. Dat matcht totaal niet. Waarom stuur je dan een knipoog?

  Samen christen bedankt voor de tip dat het wel zo netjes is om even te reageren. Ga ik doen! Ik kan natuurlijk altijd zeggen dat ik geen belangstelling hebt of zoiets.

  27 oktober 2015 gewijzigd door SAMENCHRISTEN

1 – 25 van 164    Ga naar pagina:  1  2  3 ... 7  Volgende Plaats reactie