Terug naar succesverhalen

Marco & Bernadeth

18 september 2019

Door jullie site hebben wij elkaar leren kennen, we zijn hartstikke happy met elkaar. Bijzonder hoe dit geleid is door God, we kunnen niets anders zeggen dan dat het een match made in heaven is.

We zijn allebei traditioneel opgevoed, ik in GerGem en Marco hervormd, maar in onze puberteit en 20er jaren hebben we beiden nergens aan gedaan. Tot ongeveer 2,5 jaar geleden. Toen zijn we allebei in dezelfde periode tot levend geloof gekomen, zonder dat we elkaar al kenden. Hierom is onze trouwtekst ook 1 Joh. 4:19. We hebben eerst Gods liefde mogen vinden en ervaren, en daarna elkaar. Juni vorige jaar via SamenChristen contact met elkaar gekregen, en een week na het eerste mailtje al een date! Heel erg snel, en in eerste instantie niet onze bedoeling om snel te gaan, maar we denken dat het zo had moeten zijn. Als snel leerden we elkaar goed kennen en in december vorig jaar heeft Marco mij ten huwelijk gevraagd in Wenen.

We hebben al zoveel zegeningen mogen ontvangen van God, dat we weten dat we bij elkaar horen. We kijken uit naar wat komen gaat en wat God allemaal voor ons in petto heeft. We kijken uit naar de bruiloft, om ons huwelijk in Gods handen te leggen en om samen met Hem ons leven te leiden en Zijn pad te volgen.

Wij zijn SamenChristen zo ontzettend dankbaar!! Heel erg bedankt voor het bestaan van deze datingsite. We geloven dat dit gestuurd is door God, en zo kennen jullie natuurlijk veel meer verhalen, wat een zegen ook voor jullie! Ga zo door 🙂

— Marco & Bernadeth