Terug naar succesverhalen

Marco & Esmee

14 september 2022

We hebben elkaar via SamenChristen leren kennen op 16 december 2021. We hadden een week berichtjes uitgedeeld en daarna onze social media. Daar hebben we nog een tijdje contact uitgewisseld en op 27 december was onze eerste afspraak. Onze eerste date was een wandeling. Dat klikte heel goed. Onze tweede date was op 15 januari. Daarna zijn we heel veel met elkaar gaan bellen.

Op 30 januari was de derde date en toen kregen we een relatie. Inmiddels zijn we al 7,5 maand samen. We zijn samen ook naar Opwekking geweest. God steunt ons veel in onze relatie, en we geven elkaar daar veel steun in. Esmee leert mij heel veel over het geloof.

Esmee woont in Friesland en ik woon in Gelderland, maar dit kunnen we heel goed combineren. Voordat we een twee date afspraken checkten we eerst bij elkaar of de afstand voor ons beide oké was.

— Esmee en Marco

21 februari 2023

Vorig jaar hebben Marco en ik ons SamenChristen-succesverhaal gedeeld. Op 30 januari waren we precies een jaar samen, en ben ik ten huwelijk gevraagd. We waren op Texel, ik ben midden in de duinen gevraagd 😊 Als verrassing had hij zijn vrienden en mijn beste vriendinnen uitgenodigd om onze verloving op Texel te vieren.

We hebben nog geen datum gepland, eerst lekker sparen 😊 Maar we kijken uit naar de toekomst, en zijn God dankbaar dat Hij ons bij elkaar heeft geplaatst.

— Esmee