Terug naar succesverhalen

Patrick & Mies

4 augustus 2018

Beste SamenChristen,

In november 2017 stuurde ik Patrick een knipoog via SamenChristen. En zo is het begonnen.

Na enige tijd mailcontact en daarna via WhatsApp hebben we elkaar ontmoet. En je kunt wel zeggen het was liefde op het eerste gezicht. Maar niet alleen dat. We voelde ons compleet samen. Het klopte gewoon.

We kunnen volledig onszelf zijn bij elkaar, alles met elkaar delen en vooral zo fijn praten.

We hebben beiden veel meegemaakt en wilden (zonder dat we dat toen van elkaar wisten) dit avontuur enkel aangaan met de goedkeuring van onze Hemelse Vader. Afzonderlijk van elkaar hebben we dat mogen ervaren. We wisten dat God ons hierin zal leiden. Die overtuiging kregen we door middel van preken, of uit de bijbel en liederen. We zijn enorm dankbaar voor Zijn trouw.

Op 1 januari vroeg Patrick mij ten huwelijk! En ik zij volmondig JA!

Daarna ging het heel snel... afgelopen mei zijn wij getrouwd! Het was een prachtige dag, met onze familie en vrienden en natuurlijk onze kinderen!

Onze trouw tekst was: Genesis 9:13a "Mijn boog heb ik in de wolken gegeven" Hierin mogen wij Zijn trouw zien in ons huwelijk.

Ons vertrouwen in God is zo sterk! En dat geeft zo'n rust. Omdat we weten dat Hij ons kent. Dat is de beste en enige basis voor een goed en liefdevol huwelijk!

Zelfs nu kennen we elkaar nog geen eens een jaar. Maar het voelt alsof we elkaar al veel langer kennen. Zo vertrouwd en 1 zijn we met elkaar. We groeien steeds dichter naar elkaar toe en onze band wordt steeds hechter. En daarbij is communicatie het sleutelwoord!

Voor de mensen die twijfelen of het mogelijk is de liefde te vinden via een datingsite: Ja het kan! Maar doe het met een biddend hart en leg het bij de Heere neer. Heb vertrouwen in Hem!

SamenChristen: Heel erg bedankt voor jullie bestaan!

— Patrick & Mies