Terug naar succesverhalen

Pim & Janneke

6 oktober 2018

Beiden een leven achter ons, met verdriet en vreugde en een paar mooie kinderen en… allebei zelfs al hele mooie kleinkinderen.

Op een mooie dag besloten we beiden (afzonderlijk van elkaar natuurlijk) een proefabonnement te nemen op SamenChristen. Dit was ergens in april 2017. Eigenlijk was het contact er al vrij vlot. Dit ging eerst via de mail, soms twee mails per week en soms eentje per maand. Na een aantal maanden hebben we onze nummers uitgewisseld en na wat heen en weer ge-app, hebben we elkaar gebeld. Twee telefoontjes later besloten we af te spreken in Zwijndrecht bij Van der Valk. Op 16 oktober 2017 hebben wij elkaar voor het eerst in de ogen gekeken. Het was liefde op het eerste gezicht. Dit was allemaal wel heel bijzonder hoor. We waren op slag verliefd op elkaar en zijn vanaf dat moment onafscheidelijk geweest van elkaar. Het afgelopen jaar hebben we veel leuke dingen ondernomen en we zijn overal heel ontspannen mee omgegaan. We hopen volgend jaar in de zomer te gaan trouwen. Hier zien we heeeeeel erg naar uit.

We zijn natuurlijk heel erg blij en dankbaar dat we elkaar via SamenChristen hebben mogen leren kennen, en boven dit alles dat God ons bij elkaar gebracht heeft. We hebben het heel erg goed samen en we zijn enorm gezegend met elkaar.

— Pim & Janneke