Terug naar succesverhalen

Reinier & Nicoline

4 januari 2024

Beste SamenChristen,

Het is alweer wat jaartjes geleden, maar graag zou ik ook mijn succesverhaal willen delen!

In 2017 ging ik eindelijk, op advies van een vriend van me, daten via een christelijke datingsite. Daarvoor was ik 11 jaar van het geloof af geweest, maar voelde een sterke drang om alleen te gaan zoeken naar een christelijke vrouw. In de kroeg wilde ik niet gaan zoeken, en waar zou ik haar anders gaan vinden?

Klein sprongetje terug in de tijd:

Een jaar hiervoor kwam ik weer tot geloof. Maart 2016 eindigde mijn 11 jaar lange relatie met een niet-christelijke vrouw en op Pinksteren (Pinksteren nota bene!) kreeg ik de sterke drang (lees: de Heilige Geest gaf me een nieuwe vonk) om naar de kerk te gaan. Exact 1 jaar later heb ik op eerste Pinksterdag belijdenis gedaan.

April 2017 kwam ik Nicoline tegen op SamenChristen. Ze had zo’n mooie profielfoto en mijn aandacht werd gelijk getrokken. Ik stuurde haar een knipoog om het ijs te breken. En ja hoor, ze reageerde!! Joehoeeee!! Een week later hadden we onze eerste date. Twee jaar en vijf maanden later zijn we getrouwd en twee maanden geleden hebben we onze tweede dochter mogen krijgen!

Ik dank God met heel mijn hart en met heel mijn ziel voor dit succesverhaal! Híj was degene die mij aanspoorde, Híj was degene die mij terug in mijn nekvel greep! Halleluja, Praise the Lord 4ever! 🙏🏻

Met vriendelijke groeten,

— Reinier