Terug naar succesverhalen

Sylvana & Reinier

8 juli 2022

In 2020 schreef ik me in op SamenChristen, toen ik Reinier zijn profiel zag dacht ik: deze jongen past perfect bij mij! Ik stuurde hem een knipoog. We begonnen te chatten over van alles en nog wat, geloof, fitness, 'conspiracy', en deelden getuigenissen.

Het gesprek liep vloeiend. Alleen zei God tegen mij dat ik nog helemaal niet klaar was om te daten, ik was net een halfjaar tot geloof gekomen. Ook twijfelde Reinier over de afstand (Amsterdam-Eindhoven).

Het kwam niet tot een date, ik vroeg aan hem of we dan konden blijven mailen. Ik zou van de site afgaan. We deelden tenslotte super veel dezelfde interesses.

Bijna twee jaar lang stuurden we dus eens in de zoveel tijd mails naar elkaar. We bespraken van alles. Eindtijd, vaccinaties, de struggles als gelovigen met onze families... de 'trials and tribulations', soms gingen er maanden overheen... maar we bleven contact houden.

Tot Reinier vorig jaar juni vroeg of we toch niet eens in real life zouden afspreken. Gewoon om te kijken hoe dat zou zijn. Ik weet nog heel goed dat ik het totaal niet als date zag, ik zei dat nog tegen iemand. Hij kwam naar Amsterdam voor ons eerste afspraakje.

We kletsten over van alles en hadden het zo gezellig dat we vergaten eten te bestellen, binnen no-time was het 00:00u.

Sindsdien zijn we geleidelijk gaan daten, kregen we een relatie en zijn we afgelopen juni getrouwd.

Het mooie aan een christelijke datingsite vind ik dat God het kan gebruiken als kanaal om matches in stand te brengen. Aan ons beiden heeft God bevestigd dat we voor elkaar waren. Ik had van zo'n perfecte match nooit durven dromen.

Maar God weet wat Hij doet!

— Sylvana