Terug naar succesverhalen

Wouter & Geke

27 juli 2023

Zaterdag 27 februari 2022 zag ik een vrolijke foto van Wouter voorbij komen op de datingsite van SamenChristen. Ik was nieuwsgierig naar de persoon achter de foto en besloot te lezen wat hij over zichzelf had geschreven. Zo ontdekte ik dat er veel raakvlakken waren. We waren ongeveer even oud en Wouter woonde niet al te ver van mijn woonplaats dus ik stuurde hem een berichtje. Tien minuten later reageerde hij al en we raakten die middag meteen met elkaar aan de praat. Omdat het steeds later werd spraken we af om de volgende dag verder te kletsen want er was een duidelijke klik.

Na een aantal weken gezellig maar ook serieus met elkaar gechat te hebben, leek het ons goed om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Best spannend! Om een lang verhaal kort te maken... We vonden elkaar leuk, leerden elkaar steeds beter kennen door veel te praten en samen leuke dingen te doen en dit alles mondde uit in een serieuze relatie.

Precies 27 maanden na onze eerste kennismaking werd ons huwelijk ingezegend in het bijzijn van familie en vrienden (het burgerlijk huwelijk had al eerder plaatsgevonden).

We zijn blij en dankbaar dat we elkaar via SamenChristen hebben leren kennen en kijken uit naar wat er verder op ons pad komt. Ook als je al wat ouder brengt is het mogelijk om iemand te vinden die bij je past! 😃

Hartelijke groet,

— Wouter & Geke