De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Dick & Willeke

Dick & Willeke

13 februari 2015

Lieve mensen van deze site,

Het is niet meer nodig on verder te zoeken. Mijn match heb ik bij jullie gevonden, meteen de eerst keer. We hadden uiteindelijk een match van 83% en zijn nu echt verliefd! Wat God gedaan heeft is echt een wonder en wij ervaren dat echt als leiding van Hem.

Wij meldden ons bijna gelijktijdig aan op deze datingsite. Voor mij was het duidelijk dat ik alleen daar mijn levenspartner wilde vinden. Op de eerste dag kreeg ik al gelijk een berichtje van Dick. Zijn profiel was precies zoals ik mij de man voorstelde die ik van de Heer zou krijgen. Hij was het voor mij! Mijn hart was verheugd en opgewonden. Hij raakte me met wat hij schreef; dat zijn fiets zijn belangrijkste vervoersmiddel was, dat hij op een koor zat, dat hij veel wandelde met de Heer, en dat hij elke dag op zijn minst één iemand blij wilde maken.

Voor onze eerste ontmoeting gingen we wandelen bij Amstelveen. We hebben uren gepraat en gelijk al bijzondere dingen tegen elkaar gezegd. Over ons verleden, maar ook over de toekomst, en de dingen die we nog wilden doen voor de Heer en onze medemensen.

Veel zegen en ik bid dat dit nog veel meer mensen mag overkomen.

Hartelijke groet,

— Willeke


23 september 2015

Dankbaar kijk ik terug op ons avontuur op SamenChristen. Het zal de rest van ons leven beïnvloeden! Ons geloof in dezelfde God, onze Vader, is hierin allesbepalend.

SamenChristen hebben we erg gewaardeerd om het bovengemiddeld geestelijk niveau van de leden dat we hebben ervaren. Houden zo, bewaak dat, versterk dat!

Willeke wist vanaf het eerste moment dat we met elkaar, door SamenChristen, in contact kwamen dat ik de man was die God haar zou geven, en die ze gelukkig(er) mocht maken. In eerste instantie maakte mij dat iets huiverig. Maar snel ontdekte ik dat Willeke zich liet leiden door de Geest van God, door WWJD. Willeke is a Jesus-look-alike. Toen ik daar achter kwam, moest ik mijn schroom wel laten varen!

Een paar weken geleden zijn we in het huwelijk getreden. Je hebt iets bijzonders gemist! Onder de 200 aanwezigen waren mensen van alle gezindten. En boven alles was God met Zijn Geest aanwezig. Vele mensen waren geraakt door Zijn aanwezigheid. En dat vonden we fijn, want God groot maken is ons verlangen. Wij hebben een grote God. Een God van wonderen. Wonderen die Willeke en ik in ons beider leven al hadden ervaren en vanaf ons eerste contact met elkaar, dankzij SamenChristen, hebben ervaren.

We hebben in Drenthe een huis gekocht, een prachtig wit pand uit 1918 met rieten dak, waarin wij mensen die een time-out nodig hebben, als ervaringsdeskundigen, tijdelijk onderdak willen bieden. Ons verlangen is om mensen die in een turbulente periode van hun huwelijk verkeren in (relatieve) rust de zaken op een rij te helpen krijgen, om zo minder vanuit de emotie en meer vanuit de ratio met de gegeven omstandigheden om te kunnen gaan.

God zegent ons, zodat we tot een zegen kunnen zijn.

— Dick

Voor meer informatie over het tijdelijk onderdak dat Dick en Willeke bieden, surf naar troostonderdak.nl.