De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Kasper & Marga

Kasper & Marga

6 juni 2016

Hallo,

Ik (Marga) heb mijn grote liefde gevonden via SamenChristen. Hij woonde zelfs dicht bij mij in de buurt. Ik was al een tijdje alleen en vond mij te jong om alleen verder te gaan. Toen heb ik mij ingeschreven bij SamenChristen.

Ik zag een foto van iemand dichtbij mij in de buurt. Een stoere man met een wilde bos haar in een overall naast een tractor met mesttank. Hoe kom je erbij om dan hierop te reageren? Maar er was iets wat mij in hem aantrok. Eerst eens een chat gestuurd om te kijken of hij reageerde. En dat deed hij. Duurde een paar dagen, maar er kwam reactie. Later werd het mailen en uiteindelijk kwam hij eerste kerstdag na de dienst bij mij, en op oudejaarsavond nog eens.

Toen vertelde hij dat hij de week erop naar Canada ging. In die tijd hadden we beperkt mailcontact. Toen hij terug kwam zei ik tegen mijn schoondochter: "Ik ga nu naar hem toe. Als ik hem nog leuk vind, dan is dit degene met wie ik verder wil." Ik voelde gewoon dat het goed was, alhoewel we elkaar nog maar kort kenden. Een tijdje later zei ik tegen hem: "Als je met mij verder wil, krijg je de kinderen en kleinkinderen er ook bij." Dat vond hij goed: "Nodig ze maar uit zondagmiddag." Hij was enorm zenuwachtig, maar het klikte goed.

We zijn samen verder gegaan en ervaren allebei dat God ons dit moois heeft gegeven. Kasper was vrijgezel en kreeg er een groot gezin bij (4 kinderen + aanhang en 6 kleinkinderen). Maar hij vindt het heel gezellig als ze bij ons zijn, en hij heeft goed contact met ze. Er zijn vervolgens nóg twee kleinkinderen geboren, waar hij best trots op is ("opa Kasper").

Begin vorig jaar zijn we getrouwd op Curaçao. De week erop was de kerkelijke bevestiging en het feest met ouders, (klein)kinderen en overige familie en vrienden. We wonen nu samen op het loonbedrijf (ik help mee, naast mijn eigen baan) en we hebben het ontzettend goed naar onze zin. 's Avonds voor het slapen gaan hoor ik dan mijn man zeggen dat ik een wonder ben in zijn leven en samen hopen we nog lang van en met elkaar te mogen genieten van de dingen die ons worden gegeven.

— Marga