De snelst groeiende christelijke datingsite van Nederland

Probeer ons gratis uit

Wietze & Marijke

Wietze & Marijke

27 juli 2014

Hallo,

Ik wil even melden dat ik sinds vorige maand een relatie heb met Marijke We hebben inmiddels een behoorlijk sterke relatie opgebouwd en de liefde groeit nog steeds. We hebben elkaar echt gevonden en daarvoor wil ik SamenChristen heel hartelijk bedanken!

Dit is ons verhaal:

Ik kwam een advertentie tegen die mij erg aansprak: SamenChristen, een nieuwe christelijke datingsite! Ik had al op vele christelijke datingsites gestaan en was daar eigenlijk wel een beetje klaar mee, maar bij deze had ik een heel ander gevoel, dus meldde ik me snel aan.

Tijdens het browsen (wat ik eigenlijk wel raar vind, alsof je in een supermarkt voor relaties zit te snuffelen) zag ik een meid voorbij komen met een foto die me enorm aansprak. Ze had een heel lief gezicht en ik las op haar profiel dat ze bij me uit de buurt woonde. Ik besloot haar een virtuele knipoog te sturen. Ze reageerde al vrij vlot met een berichtje. We kregen een beetje mailcontact met heel relaxte, maar toch best korte berichtjes. Al snel vonden we het tijd om elkaar te ontmoeten. Onze eerste date was ook weer heel relaxed, gewoon een avondje kletsen en wat drinken. Ik vertelde haar dat ik bij een eetgroepje zit en dat vond ze zó interessant dat ik maar eens voor haar moest komen koken. Dat sloeg ik niet af en al gauw stond ik bij haar op de stoep. Het gerecht was niet helemaal goed gelukt, maar ze stelde de moeite wel zeer op prijs. Diezelfde avond begon onze relatie en we waren meteen heel blij met elkaar.

Marijke is anders dan alle andere vrouwen die ik ken. Ik kan lekker mezelf bij haar zijn en dat is wederzijds. We zijn inmiddels bijna een half jaar bij elkaar en het klikt nog steeds enorm. We kunnen zelfs al heel moeilijk zonder elkaar en we missen elkaar enorm als we elkaar een paar dagen niet kunnen zien.

Het zou wel heel raar moeten lopen, wil dit niet op een huwelijk uitlopen...

Grace and peace,

— Wietze


23 mei 2015

Hallo,

Met grote vreugde deel ik jullie mee dat Marijke en ik deze zomer gaan trouwen. Ik wil SamenChristen hartelijk bedanken voor het opzetten van deze website, waardoor ik de liefde van mijn leven heb gevonden.

Hartelijke groet,

— Wietze